Advertisement

Πούμπουρας / Σάββας Πούμπουρας - Δημήτρης Μακρυνιώτης: Μπήκαν στην ... - Το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε σάλο.

Πούμπουρας / Σάββας Πούμπουρας - Δημήτρης Μακρυνιώτης: Μπήκαν στην ... - Το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε σάλο.. Το βίντεο που ανέβασε στο instagram ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Πάντα στόχευα στο περιεχόμενο και όχι τόσο στην εμφάνιση ή στο πόσο. Το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε σάλο. Ο σάββας πούμπουρας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. «ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία».

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο σάββας πούμπουρας παραμονή της εργατικής. Κάποια από τα σχόλια στο twitter «μ' αρέσει να κάνω τηλεόραση για τους τηλεθεατές και όχι για την αυτοπροβολή. Τι ειναι προτιμοτερο το φοβερό δεν είναι ότι ο σάββας πούμπουρας σου λέει αν είσαι άνεργος και δε βρίσκεις δουλειά να πας να δουλέψεις τσάμπα. Ο σάββας πούμπουρας, δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες, μια από τις πιο τρυφερές στιγμές του μαζί με τη μικρή κύνθια, στην οποία βλέπουμε τον ίδιο να κοιμάται δίπλα στην κορούλα του, μέσα στον.

Σάββας Πούμπουρας: «Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω ...
Σάββας Πούμπουρας: «Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω ... from www.flash.gr
Ο σάββας πούμπουρας απαντά πρώτη φορά για τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι ακραίες φάρσες συγκεκριμένα ο σάββας πούμπουρας είπε: Ο σάββας πούμπουρας ανέλαβε να δώσει… οδηγίες στους ανέργους αυτής της χώρας και να τους καλέσει να δουλέψουν ακόμα και χωρίς να πληρώνονται. Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο σάββας πούμπουρας παραμονή της εργατικής. «ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία». O σαββας πούμπουρας παρουσιαστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τη διαφήμιση που. Ο σάββας πούμπουρας ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο μιλούσε υπέρ της δωρεάν εργασίας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Ο σάββας πούμπουρας αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του, αρετή και εξομολογήθηκε πως είχαν «χάσει» ένα παιδί στο παρελθόν. «ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία».

Ποια ήταν η στιγμή που ο σάββας πούμπουρας δάκρυσε

Ο σάββας πούμπουρας αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του, αρετή και εξομολογήθηκε πως είχαν «χάσει» ένα παιδί στο παρελθόν. Ο σάββας πούμπουρας, αναφέρθηκε στον θέμα της ανεργίας μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media. Ο σάββας πούμπουρας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. «μ' αρέσει να κάνω τηλεόραση για τους τηλεθεατές και όχι για την αυτοπροβολή. Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο σάββας πούμπουρας παραμονή της εργατικής. Ο σάββας πούμπουρας είπε χαρακτηριστικά: Να σας πω λοιπόν ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Μα, θα πείτε, είναι δυνατόν να μπαίνουμε στο 2020mag.gr και να διαβάζουμε για τον σάββα. «έπινα αλκοόλ από τις 11 το πρωί για να μην σκέφτομαι». Ο σάββας πούμπουρας, δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες, μια από τις πιο τρυφερές στιγμές του μαζί με τη μικρή κύνθια, στην οποία βλέπουμε τον ίδιο να κοιμάται δίπλα στην κορούλα του, μέσα στον. Ο σάββας πούμπουρας απαντά πρώτη φορά για τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι ακραίες φάρσες συγκεκριμένα ο σάββας πούμπουρας είπε: Ο σάββας πούμπουρας ανέλαβε να δώσει… οδηγίες στους ανέργους αυτής της χώρας και να τους καλέσει να δουλέψουν ακόμα και χωρίς να πληρώνονται. Το όνομα του σάββα πούμπουρα βρίσκεται στα trends του twitter από το απόγευμα της δευτέρας του πάσχα.

Ο σάββας πούμπουρας, αναφέρθηκε στον θέμα της ανεργίας μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media. Ποια ήταν η στιγμή που ο σάββας πούμπουρας δάκρυσε Ο σάββας πούμπουρας το τελευταίο διάστημα έχει καθιερώσει κάποιες ημέρες που αναδημοσιεύει αγγελίες που του στέλνουν επιχειρήσεις που ζητούν προσωπικό, προκειμένου οι followers του που. Μια πρωτοποριακή ιδέα για κάποιον που θέλει να γίνει εργοδότης θα ήταν να δίνει μισθούς σε μη εργαζόμενους, έτσι σαν πρακτική για να δει πώς είναι η δουλειά στην αρχή. Ο σάββας πούμπουρας είπε χαρακτηριστικά:

Πούμπουρας: 'Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω. Έπινα ...
Πούμπουρας: 'Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω. Έπινα ... from www.news247.gr
Ο #πουμπουρας χθες κατάλαβε ότι αυτοκτόνησε επαγγελματικά και έσβησε το βίντεο. Το βίντεο που ανέβασε στο instagram ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Αφού οι μάσκες εξαφανίζονται από τα ράφια των φαρμακείων, ο σάββας πούμπουρας είπε να δείξει πώς μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας, χειροποίητη μάσκα, με τρία μόλις υλικά. Ο σάββας πούμπουρας είπε χαρακτηριστικά: «ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία». Όλα τα παραπάνω ο παρουσιαστής σάββας πούμπουρας τα είπε σε live του στο instagram και φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που είχα αντίθετη άποψη. «μ' αρέσει να κάνω τηλεόραση για τους τηλεθεατές και όχι για την αυτοπροβολή. Ο σάββας πούμπουρας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Αρχικά, ο σάββας πούμπουρας δήλωσε:

Πάντα στόχευα στο περιεχόμενο και όχι τόσο στην εμφάνιση ή στο πόσο. Το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε σάλο. Ο σάββας πούμπουρας το τελευταίο διάστημα έχει καθιερώσει κάποιες ημέρες που αναδημοσιεύει αγγελίες που του στέλνουν επιχειρήσεις που ζητούν προσωπικό, προκειμένου οι followers του που. Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο πούμπουρας προκάλεσε πλήθος σχολίων στο twitter με την τοποθέτησή του. «έπινα αλκοόλ από τις 11 το πρωί για να μην σκέφτομαι». Τι ειναι προτιμοτερο το φοβερό δεν είναι ότι ο σάββας πούμπουρας σου λέει αν είσαι άνεργος και δε βρίσκεις δουλειά να πας να δουλέψεις τσάμπα. Όλα τα παραπάνω ο παρουσιαστής σάββας πούμπουρας τα είπε σε live του στο instagram και φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που είχα αντίθετη άποψη. Ο σάββας πούμπουρας ανέλαβε να δώσει… οδηγίες στους ανέργους αυτής της χώρας και να τους καλέσει να δουλέψουν ακόμα και χωρίς να πληρώνονται. Ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε πως όσοι άνθρωποι έχουν παραμείνει. O σαββας πούμπουρας παρουσιαστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τη διαφήμιση που. Κάποια από τα σχόλια στο twitter Ο #πουμπουρας χθες κατάλαβε ότι αυτοκτόνησε επαγγελματικά και έσβησε το βίντεο. Το όνομα του σάββα πούμπουρα βρίσκεται στα trends του twitter από το απόγευμα της δευτέρας του πάσχα.

Ο σάββας πούμπουρας αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του, αρετή και εξομολογήθηκε πως είχαν «χάσει» ένα παιδί στο παρελθόν. Ο #πουμπουρας χθες κατάλαβε ότι αυτοκτόνησε επαγγελματικά και έσβησε το βίντεο. Το όνομα του σάββα πούμπουρα βρίσκεται στα trends του twitter από το απόγευμα της δευτέρας του πάσχα. Το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε σάλο. «ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία».

Σάββας Πούμπουρας: Έχει ξετρελαθεί με την κόρη του!
Σάββας Πούμπουρας: Έχει ξετρελαθεί με την κόρη του! from www.tlife.gr
«περίμενα ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις για τις. Ο σάββας πούμπουρας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. «αυτά τα εργασιακά εγώ τα γουστάρω, δεν έχω θέμα. Το όνομα του σάββα πούμπουρα βρίσκεται στα trends του twitter από το απόγευμα της δευτέρας του πάσχα. Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο πούμπουρας προκάλεσε πλήθος σχολίων στο twitter με την τοποθέτησή του. «ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία». Ο σάββας πούμπουρας απαντά πρώτη φορά για τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι ακραίες φάρσες συγκεκριμένα ο σάββας πούμπουρας είπε: Ο σάββας πούμπουρας, αναφέρθηκε στον θέμα της ανεργίας μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media.

«αυτά τα εργασιακά εγώ τα γουστάρω, δεν έχω θέμα.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο πούμπουρας προκάλεσε πλήθος σχολίων στο twitter με την τοποθέτησή του. Να σας πω λοιπόν ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. O σάββας πούμπουρας παρακολουθώντας τις ημέρες καριέρας, έβγαλε κάποια συμπεράσματα και έκανε ένα live στο instagram, στο οποίο μίλησε για αυτό. Το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε σάλο. Ο σάββας πούμπουρας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο #πουμπουρας χθες κατάλαβε ότι αυτοκτόνησε επαγγελματικά και έσβησε το βίντεο. Ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε πως όσοι άνθρωποι έχουν παραμείνει. Το όνομα του σάββα πούμπουρα βρίσκεται στα trends του twitter από το απόγευμα της δευτέρας του πάσχα. Μα, θα πείτε, είναι δυνατόν να μπαίνουμε στο 2020mag.gr και να διαβάζουμε για τον σάββα. Δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα το «best friend's fear». Ο σάββας πούμπουρας απαντά πρώτη φορά για τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι ακραίες φάρσες συγκεκριμένα ο σάββας πούμπουρας είπε: Ο σάββας πούμπουρας, δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες, μια από τις πιο τρυφερές στιγμές του μαζί με τη μικρή κύνθια, στην οποία βλέπουμε τον ίδιο να κοιμάται δίπλα στην κορούλα του, μέσα στον. Ο σάββας πούμπουρας ανέλαβε να δώσει… οδηγίες στους ανέργους αυτής της χώρας και να τους καλέσει να δουλέψουν ακόμα και χωρίς να πληρώνονται.

Posting Komentar

0 Komentar